Social

MARAMUREŞ: Acţiuni ale poliţiştilor rutieri pentru prevenirea accidentelor şi menţinerea climatului de ordine şi siguranţă rutieră

marti , 10 mar 2015, ora 15:30       de MaraMedia       Social

Din analiza riscului rutier a reieşit că, în ultima perioadă, cu precădere în zilele de week-end, pe raza judeţului s-au produs evenimente rutiere soldate cu victime omeneşti şi pagube materiale care au avut drept cauză generatoare/concurentă conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră şi pentru prevenirea unor astfel de evenimente, în noaptea de 07/08 martie, între orele 23.30 - 02.30, sub coordonarea Serviciului Rutier Maramureş, a fost organizată o acţiune pe principalele artere de circulaţie din judeţ.

La activităţile desfăşurate au participat 47 de poliţişti care au efectuat 468 testări cu aparatul etilotest şi au constatat patru infracţiuni şi 124 de contravenţii. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de aproximativ 34000 de lei.

Totodată, pentru a evita urmările deosebit de grave pe care le implică neutilizarea centurii de siguranţă, poliţiştii Biroului Rutier au acţionat ieri în municipiul reşedinţă de judeţ. În urma controalelor efectuate, ei au aplicat 47 sancţiuni contravenţionale dintre care 21 la tematica acţiunii. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 6825 lei. De asemenea, a fost reţinut în vederea suspendării un permis de conducere şi au fost retrase trei certificate de înmatriculare.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM