Social

MARAMUREŞ: Acţiuni ale poliţiştilor rutieri pentru prevenirea accidentelor şi menţinerea climatului de ordine şi siguranţă rutieră

luni , 2 feb 2015, ora 15:18       de MaraMedia       Social

În perioada 31 ianuarie – 02 februarie  poliţiştii rutieri au acţionat pe raza judeţului pentru prevenirea accidentelor şi menţinerea climatului de ordine şi siguranţă rutieră.

Au fost verificate  215 autovehicule care se deplasau pe drumurile publice şi pentru neregulile constatate au fost aplicate 138 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape  45 000 de lei.


În 30 ianuarie, între orele 10.00 – 18.00, poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş, împreună cu poliţiştii structurii similare din Sălaj, au acţionat pe arterele de circulaţie situate la limita dintre cele două judeţe (DN 1C, DN 1H şi DJ 108 A) pentru sancţionarea conducătorilor auto care depăşesc limitele legale de viteză. O acţiune similară a fost organizată şi de către poliţiştii din Dragomireşti. Dintre cele 119 sancţiuni contravenţionale aplicate, 96 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, poliţiştii au reţinut şase permise de conducere ale şoferilor care au condus cu viteză excesivă.

La Baia Sprie, poliţiştii rutieri, împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş, au verificat şi controlat starea tehnică a  44 de autoturisme şi au legitimat 31 de persoane. Pentru neregulile constatate, ei au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3315 lei şi au retras patru certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din Groşi au acţionat în 01 februarie, între orele 08.00 – 13.00,  pentru prevenirea comiterii de fapte infracţionale şi contravenţionale. Ei au legitimat 20 de persoane şi au verificat 20 de autovehicule care se deplasau pe DJ 182 B. Pentru neregulile constatate pe timpul desfăşurării acţiunii, poliţiştii au aplicat cinci sancţiuni contravenţionale.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM