Sport

LUPTĂTORI DE AUR: ACS Kickbox Baia Mare a ajuns și în finala campionatului național de la Gherla

joi , 7 iun 2018, ora 21:23       de Oana Dulf       Sport

 ACS Kickbox Baia Mare a ajuns și în finala campionatului național de la Gherla. 3 sportivi ai clubului s-au clasat pe locul 1: Lucian Fatul, Alexandru Petruț și Alex Hereș. Alți 2 sportivi ai ACS Kickbox Baia Mare s-au clasat pe locul 3, Ronald Solticzki și Florin Crăciun. 


Campionatul național al Federației Moldo-Română de MMA s-a desfășurat la finalul lunii aprilie, la Gherla. La competiție au participat 30 de cluburi și 300 de sportivi. Din Maramureș au participat 4 cluburi, printre care și ACS Kickbox Baia Mare. 

”La categoria 50 de kilograme am avut un loc I, pe Alexandru Hereș, care a avut în prima zi un meci, a doua zi două meciuri. La 60 de kilograme am avut, de asemenea, un campion, Alexandru Petruț, care a susținut 4 meciuri. La 65 de kilograme, Lucian Fatul a avut 4 meciuri și am scos un campion. Pentru Ronald Solticzki a fost al 6-lea sau al 7-lea meci, deși a pierdut aproape la toate meciurile, nu s-a lăsat, s-a ambiționat și a reușit să ia un bronz, având o evoluție deosebită, făcând niște meciuri spectaculoase. De asemenea, sponsorul nostru, Florin Crăciun a luat și el locul III. Deși s-a calificat și a câștigat primul meci, s-a accidentat la picior și fiind un sport de contact, la 85 de kilograme, i s-a umflat glezna și nu a mai reușit să continue”, declară Oliver Polgar, președinte / antrenor ACS Kickbox. 

”La Campionatul Național de Kickbox, pentru mine, ca experiență, a fost ceva nou, având în vedere că a fost primul meu campionat național la care am participat, fiind o competiție pe sistem piramidal, a fost greu dar cu atât victoria a fost mai satisfăcătoare. Mi s-a părut greu pentru că toată lumea a venit cu cei mai pregătiți sportivi și a trebuit să arătăm valoarea pe care ne-am făcut-o ca și club. Pentru viitor, îmi doresc să avansez cât mai mult, să dau dovadă de smerenie ca să pot să ajung cât mai departe și să sperăm că o să ajung să lupt cât mai mult la profesioniști”, precizează sportivul Lucian Fatul. 

”Campionatul Național de Kickbox a fost pentru mine o experiență foarte frumoasă deoarece au fost sportivi mulți, a trebuit să ne arătăm valoarea. Cel mai greu a fost în prima zi, în calificări. Am câștigat primul meci în knockout-uri în prima rundă, după care în a doua zi am fost obișnuit cu ringul, am luptat mai lejer, am luat locul I, am reușit să ies campion național la categoria 50 kilograme. Pe viitor îmi doresc să evoluez cât de mult, dacă se poate să intru într-o gală semi-pro după care vor urma meciurile la profesioniști, sper eu”, spune sportivul Alexandru Hereș. 

”A fost greu, mulți sportivi foarte buni și am ajuns să mă bat trei meciuri, pe care să le câștig pe toate. E o performanță unică pentru mine și sper să continui tot așa, să am cât mai multe meciuri și să ajung și eu ca toți ceilalți, debutul meu de la pro. Îmi place bătaia, în primul rând și spiritul de luptă e foarte unic. Îmi doresc să câștig cât mai mult, să ajung cineva, să fac debuturile, să continui cu sportul ăsta foarte mult”, susține sportivul Alexandru Petruț. 

„A fost o experiență plăcută, mulți sportivi bine pregătiți, au fost meciuri grele, am întâlnit și foști concurenți cu care am mai susținut meciuri. A fost o experiență unică și foarte plăcută, ceva nou. Îmi doresc cât mai multe meciuri câștigate, îmi doresc să susțin meciuri la profesioniști și semi-profesioniști și să continui cu sportul cât mai mult”, spune sportivul Ronald Solticzki.

În data de 16 iunie, ACS Kickbox Baia Mare se va prezenta la Mediaș cu 4 luptători la categoria  amatori și alți 2 la semipro. 

 

 

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM