Comunitate

LUCRĂRI LA BÂRSANA: Drumul de pe Valea Muntelui a fost asfaltat

miercuri , 11 iul 2018, ora 12:38       de Dana Berci       Comunitate

 Drumul de pe Valea Muntelui din Bârsana a fost reabilitat de Primăria Bârsana cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș. Aceste investiții sunt cu atât mai importante cu cât drumul face legătura între Bârsana și Petrova.


Drumul a mai fost asfaltat însă a ajuns într-o stare avansată de degradare.

”Ne aflăm pe DJ 185, acesta este un drum județean care în mod normal ar trebui să facă legătura între DJ 186 și DN 18, la Petrova. Avem 2 km de asfalt care a ajuns într-o stare foarte proastă, am făcut demersurile către Consiliul Județean și către societatea Drumuri și Poduri S.A Maramureș și le mulțumesc că au venit și au reabilitat tronsoanele care erau într-o stare avansată de degradare”, a declarat Teodor Ștefanca, primar comuna Bârsana.

În această zonă locuiesc mai multe familii și drumul este foarte circulat.

”Valea Muntelui are o lungime de 9 km până la Petrova și este un drum, spun eu, important atât pentru locuitorii din această zonă cât și în ceea ce privește infrastructura având în vedere că poate fi o scurtătură între Valea Izei și Valea Vișeului”, a adăugat primarul comunei Bârsana.

Teodor Ștefanca a mai precizat că a purtat discuții cu reprezentanții Consiliului Județean Maramureș despre posibilitatea de a reabilita în totalitate acest drum și se caută o sursă de finanțare.

 

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM