Comunitate

LUCRĂRI ÎNCHEIATE: Stația CFR Sighet a fost racordată la gaz

vineri , 19 mai 2017, ora 16:12       de Narcisa Chișiu       Comunitate

 Obținerea unor avize speciale a întârziat racordarea Stației CFR Sighet la gaz pentru câteva luni. Deși proiectul amplu de reabilitare a stației a presupus și desființarea sobelor și introducerea încălzirii pe gaz, acest lucru nu a fost posibil în termenul prevăzut în contract. Veștile bune au apărut abia la finele lunii aprilie, când centralele pe gaz au fost în sfârșit montate. 


În luna decembrie, conducerea societății de distribuție a gazului din Sighet înainta ca termen de finalizare a lucrărilor de racordare la branșamentul de alimentare cu gaz la Stația CFR Sighet luna februarie, cel târziu martie. Lucrările s-au încheiat însă abia în luna aprilie. Întârzierile au apărut din cauza dificultății demersului de obținere a unor avize speciale de la Primăria Sighet și Ministerul Cultelor, clădirea fiind una cu regim special.

”În cursul lunii aprilie s-a finalizat racordarea celor nouă centrale la gaz, iar în momentul de față suntem finalizați cu toate lucrările. Profit de această ocazie pentru a mulțumi conducerii regionalei, în special domnului director, domnilor șefi de divizie, pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru salariați, dar și a condițiilor pe care le putem oferi acum călătorilor noștri. În acest moment, spun eu, stația este destul de bine amenajată, îndeplinește absolut toate condițiile, prin introducerea gazului, efectuarea instalațiilor electrică și sanitară”, spune Alexandru Iloaie, șeful Stației CFR Sighet.

Clădirea Stației CFR Sighet,  veche de peste 100 de ani,a cunoscut un amplu proces de reabilitare, în valoare de1,27 milioane de lei,  investiție acoperită din fondurile companiei SNCFR.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?
PSD+ALDE
PNL
USR
UDMR
Altul

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM