Comunitate

L-AU PRINS: Bărbatul suspectat că şi-a omorât tatăl a fost identificat în Satu Mare

miercuri , 11 iul 2018, ora 13:52       de MaraMedia       Comunitate

Anchetatorii au constatat că economistul Liviu Gavrilescu, fost consilier la Instituţia Prefectului şi cadru universitar, a fost omorât, decesul survenind în urma unor acte de violenţă extremă. Azi-noapte, oamenii legii l-au prins şi pe principalul suspect, unul dintre fiii bărbatului decedat, în localitatea Apa, judeţul Satu Mare. 


Potrivit poliţiei din Satu Mare, în 10 iulie , în jurul orelor 22:15, o patrulă mixtă formată dintr-un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare – Secţia 3 Poliţie Satu Mare,împreună cu un jandarm din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare, a identificat, pe raza judeţului Satu Mare, un bărbat care manifesta un comportament suspect şi nu deţinea acte de identitate asupra sa. În urma verificărilor efectuate, poliţistii au constatat faptul că bărbatul domiciliază în judeţul Maramureş, are 38 de ani şi este suspectat de comiterea unui omor, care a avut loc tot în 10 iulie, în Baia Mare. Bărbatul a fost predat poliţiştilor din cadrul IPJ Maramureş, în vederea continuării verificărilor în cauză. Vecinii familiei Gavrilescu sunt îngroziţi de cele întâmplate. 


Aşa a zis că s-a certat cu băiatul lui şi băiatu-so cu sânge rece l-a omorât. Băiatul era bolnav”, a spus o vecină. 


Aşa se auzea că a fost bolnav, dar nu ştim ce a fost acolo, în familia lor. Pe băiat l-am văzut de o lună. Ieri dimineaţă am văzut că au venit două salvări, nici nu m-am putut gândi la treaba asta. Mi-e milă, săracul, s-a zbătut să îşi facă de mic o situaţie şi pe când crezi că te-ai realizat, să vină să te omoare .... vai, vai...crudă situaţie, cred că nu merită un câine aşa ceva”, a spus o altă vecină.


Urmează să se stabilească dacă principalul suspect avea discernământ la momentul producerii crimei. Anchetatorii au probe temeinice care să indice că autorul crimei este unul dintre fiii lui Liviu Gavrilescu. Acesta a fugit imediat de la locul faptei şi a fost prins marţi seara în localitatea Apa. Suferea de grave afecţiuni psihice. Liviu Gavrilescu a fost ucis marţi, în propria locuinţă. A fost economist, consilier în cadrul Instituţiei Prefectului Maramureş şi profesor universitar la Centrul Universitar Nord Baia Mare.


 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM