Social

JOBURI: Se caută director executiv pentru Direcţia economică din cadrul aparatului de specialitate al primarului

miercuri , 11 oct 2017, ora 16:49       de Dana Berci       Social

 Postul de director executiv la Direcţia economică din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Sighetu Marmaţiei este din nou scos la concurs. De această dată trei persoane s-au arătat interesate de postul vacant, însă doar două au trecut de selecția dosarelor. 


Pentru a ocupa postul de director executiv la Direcția economică, toți candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în ştiinţe economice, studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii, iar vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice este de cel puțin 3 ani. 

3 persoane și-au depus dosarele pentru ocuparea postului vacant. Este vorba despre Mirela Cudrici, Maria-Rita Gavaler și Ileana Susa, cea din urmă fiind însă respinsă la proba dosarelor din cauza nerspectării condițiilor de vechime. Proba scrisă este programată pentru luni, 16 octombrie, la sediul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici.

Condiţiile de participare la concurs, precum și bibliografia necesară în vederea susținerii examenului se găsesc pe site-ul www.posturi.gov.ro.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM