Economic

JOBURI: Posturi scoase la concurs la Primăria Sighet

luni , 18 iun 2018, ora 12:25       de Dana Berci       Economic

 Primăria municipiului Sighetu Marmației organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante. Este vorba despre consilier clasa I, grad profesional superior, la compartimentul achiziții, și consilier clasa I, grad profesional superior, la compartimentul investiții.


Pentru postul de consilier clasa I, grad profesional superior, la compartimentul achiziții candidații trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniile științe economice, științe juridice sau științe tehnice. Vechimea în specialitatea studiilor cerută este de 9 ani.

Pentru consilier clasa I grad profesional superior la compartimentul investiții se cer studii universitare de licență absolvite cu diplomă respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalenta în domeniul construcțiilor civile, căi ferate, drumuri și poduri, instalații. Vechimea ceruta în specialitatea studiilor pentru acest post este de 9 ani.

Candidații care vor trece de selecția dosarelor vor susține proba scrisă în 23 iulie începând cu ora 10:00, la Primăria Sighet. Persoanele care vor fi declarate admise la proba scrisă vor susține proba interviu în 25 iulie.

Mai multe informații despre condițiile de participare la concurs se găsesc pe site-ul Primăriei Sighet.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM