Cultura

JOBURI: Posturi scoase la concurs de Centrul Cultural Sighet

joi , 11 ian 2018, ora 15:31       de Dana Berci       Cultura

 Centrul Cultural Sighetu Marmației organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante. Este vorba despre  postul de șef serviciu gradul II în cadrul Bibliotecii municipale ”Laurențiu Ulici” și de cel de referent gradul I la Casa de Cultură.


Pentru funcția de șef serviciu gradul II în cadrul Bibliotecii proba scrisă a concursului va avea loc în 20 februarie, iar candidații care vor fi declarați admiși vor susține proba interviu în 22 februarie.

Pentru a participa la concurs candidații trebuie să aibă studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență, specialitatea științe socio-umane, studii în domeniul biblioteconomiei. Vechimea în specialitatea studiilor cerută este 9 ani, vechime minimă în exercitarea unei funcții de conducere 1 an sau experiență în coordonare de proiecte 3 ani precum și cunoștințe de operare PC nivel avansat.

Pentru postul de referent gradul I proba scrisă a concursului este programată în 21 februarie, iar proba interviu în 23 februarie. Pentru această funcție candidații trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență în domeniul artelor, vechime în specialitatea studiilor de minim 1 an și cunoștințe de operare PC nivel mediu.

Candidații vor depune dosarele de participare la concurs la Centrul Cultural Sighetu Marmației, compartimentul resurse umane.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.SONDAJ DE OPINIE

Considerați că polițiștii ar trebui testați psihologic din 3 în 3 luni?
Da
Nu
Nu mă interesează subiectul
TV Sighet

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM