Comunitate

ITPF SIGHET: Doi cetățeni din Bangladesh, opriți la frontiera de nord a țării

joi , 20 sep 2018, ora 11:38       de Dana Berci       Comunitate

 Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău au depistat şi predat autorităților de frontieră din Ucraina, doi cetățeni din Bangladesh, care intenționau să ajungă în Spațiul Schengen.


 

La începutul acestei săptămâni, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău– judeţul Maramureş, au declanșat o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale în zona de competență. Astfel au depistat în apropierea frontierei cu Ucraina, între localitățile de frontieră Săpânța și Câmpulung la Tisa, doi cetățeni străini care nu își justificau prezența în zonă.

Întrucât persoanele în cauză nu vorbeau limba română și nu dețineau documente de identitate asupra lor, polițiștii de frontieră au luat măsura conducerii acestora la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău, în vederea continuării cercetărilor.

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetățeni din Bangladesh, în vârstă de 26, respectiv 30 de ani. Aceștia au declarat că își doreau să ajungă într-un stat din Spațiul Schengen.

Miercuri  cei doi cetățeni din Bangladesh au fost preluați de autoritățile de frontieră ucrainene, în baza acordului de readmisie, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM