Eveniment

ITPF: Contrabandă cu împușcături

miercuri , 8 aug 2018, ora 15:22       de maramedia.ro       Eveniment

 Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au confiscat, în urma unor acțiuni pe linia combaterii contrabandei, 7.680 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană.


Polițiștii de frontieră din cadrul SPF Vicovu de Sus au observat marți în apropierea frontierei doi bărbați care nu își justificau prezența în zonă. Polițiștii au acționat pentru reținerea bărbaților, dar aceștia s-au retras pe teritoriul ucrainean. În apropiere s-au descoperit, ascunse într-o anexă gospodărească izolată, 11 de colete care conțineau 4.690 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 54.800 lei.

Și lucrătorii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, pe timpul unei misiuni de supraveghere și control a frontierei de stat, au observat mai mulți bărbați care transportau către interiorul țării colete voluminoase. Au fost somați să se oprească, dar nu s-au conformat, așa că au fost trase 6 focuri de avertisment. În acel moment, bărbații au abandonat coletele și s-au dispersat către teritoriul ucrainean. La fața locului au fost descoperite 4 colete care conțineau țigări de proveniență ucraineană, 2.990 de pachete.

În ambele cazuri țigările au fost confiscate iar în continuare se fac verificări în vederea identificării persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM