INVITAȚIE: Polițiștii maramureșeni oranizează joi „Ziua Porților Deschise”

luni , 20 mar 2017, ora 16:46       de MaraMedia       Eveniment

 Joi, 23 martie, între orele 09.00 – 12.00, maramureșenii sunt invitați pe platoul din Piaţa Revoluţiei, din municipiul Baia Mare, unde oamenii legii vor marca cei 195 de ani de atestare documentară.


A devenit o tradiţie ca în contextul aniversării Zilei Poliţiei Române, oamenii legii să se afle alături de cetăţeni pentru a sărbători. Astfel că, una dintre activităţile de interes pentru public este ,,Ziua Porţilor Deschise”. Poliţiştii maramureşeni de la structurile de prevenire, proximitate, rutieră, criminalistică, acţiuni speciale, ordine publică, se vor afla joi pe platoul din Piaţa Revoluţiei şi vă vor prezenta aspecte privind modalităţile de intervenţie şi mijloacele cu care acţionează în cazul producerii unor evenimente aflate în competenţa de investigare a poliţiştilor. 

Veţi putea urca în autospeciala poliţiei rutiere şi veți putea face selfi-uri pe motocicleta care va fi expusă. În plus, oamenii legii vă vor spune câteva secrete, cum e cu radarul, cu aparatul etilotest, cu prelevarea urmelor, cu portretul robot, etc. Vă veţi putea lua amprenta şi o veţi putea duce acasă. Veţi putea vedea îndeaproape echipamentele de care dispun luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale şi veţi putea asista la exerciţii de dresaj canin. 
tags: invitaȚie:, polițiștii, maramureșeni, oranizeaza, joi, „ziua, porților, deschise”