Sport

INVITAȚIE LA SPORT: Minaur pune Baia Mare în mișcare

luni , 18 dec 2017, ora 15:30       de Oana Dulf       Sport

 Clubul Sportiv Minaur invită băimărenii să facă sport în cadrul proiectului “Minaur pune Baia Mare în mişcare”. Proiectul se va desfășura pe o perioadă de 9 luni, respectiv decembrie 2017 - septembrie 2018 și se adresează tuturor celor care doresc să facă mișcare, iubitori ai sportului de toate vârstele. 


Pe parcursul celor 9 luni, băimărenii vor avea ocazia să participe la o gamă variată de sporturi, atât individuale, cât și de echipă, cum ar fi: șah, handbal, minifotbal, tenis de masă, tenis de câmp, fitness și aerobic, dansuri sportive, beach handball, competiții de orientare, skate și ciclism, demonstrații de oină, ori fotbal american, urmând ca proiectul să se încheie cu un semi-maraton. Prin acest proiect conducerea clubului își propune captarea interesului populaţiei din municipiul Baia Mare pentru activităţi sportive de masă.

"În drumul nostru spre performanță avem obligația să ne aplecăm atenția și asupra sportului de masă și a celui școlar. Respectându-ne calitatea de club de drept public, vom organiza și vom sprijini organizarea oricărui eveniment sportiv de pe raza municipiului Baia Mare, cu scopul declarat de a atrage tineretul spre mișcare indiferent de ramura sportivă pe care o aleg tinerii. Vom anunța lunar competițiile pe care urmează să le organizăm, pentru ca toți cei dornici de mișcare să poată deveni parte a acțiunii <<Minaur pune Baia Mare în mișcare>>", spune Ionuț Marta - director general al CS Minaur. 

Prima activitate din cadrul proiectului “Minaur pune Baia Mare în mişcare” a avut loc în 16 decembrie, în intervalul 10:00-13:30, în sala  video din incinta Sălii Sporturilor "Lascăr Pană", și a constat într-un concurs de șah, la care au participat 28 de copii cu vârsta cuprins[ între 6-14 ani, sub îndrumarea profesorului Zaharia Văsuț. La finalul competiției copii au fost vizitați de Moș Crăciun care i-a premiat cu diplome, medalii și cadouri. După festivitatea de premiere, copiii au avut ocazia să participe la antrenamentul băieților de la Minaur, la finalul căruia au luat autografe și s-au bucurat pentru câteva minute de plăcerea de a juca handbal. 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM