Sanatate

INVESTIȚII: Proiecte aprobate pentru Spitalul Municipal

miercuri , 23 mai 2018, ora 15:49       de Dana Berci       Sanatate

 Consiliul Local Sighet a dat vot favorabil pentru inițierea, depunerea și implementarea de către Spitalul Municipal,  în calitate de aplicant principal în parteneriat cu Spitalul Municipal Central din Ivano-Frankivsk, a proiectelor pentru realizarea unor investiții importante la unitatea medicală din municipiu.


Proiectele sunt în stadiul depunerii documentației pentru obținerea finanțării și sunt cuprinse în cadrul Programului Operațional Comun România-Ucraina 2014-2020.

”Am vorbit și în comisii, și cu managerul Spitalului Sighet. Sunt proiecte benefice pentru municipiul Sighetu Marmației. Se va face în curtea spitalului o clădire de recuperare. Va fi o structură nouă a spitalului, ceea ce nu avem acum și cred că este necesar”, a spus consilierul local Petru Tomșa.

”Ar trebui specificat că la toate aceste proiecte contribuția Consiliului Local este de 2%”, a adăugat consilierul local Petru Rednic.

 Toate proiectele de hotărâre privind investițiile la Spitalul Municipal Sighetu Marmației au fost aprobate de Consiliul Local în unanimitate.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Ce părere aveţi sentinţa în procesul lui Liviu Dragnea va fi:
achitare
condamnare cu executare
condamnare cu suspendare

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM