Sanatate

INVESTIȚII: Proiecte aprobate pentru Spitalul Municipal

miercuri , 23 mai 2018, ora 15:49       de Dana Berci       Sanatate

 Consiliul Local Sighet a dat vot favorabil pentru inițierea, depunerea și implementarea de către Spitalul Municipal,  în calitate de aplicant principal în parteneriat cu Spitalul Municipal Central din Ivano-Frankivsk, a proiectelor pentru realizarea unor investiții importante la unitatea medicală din municipiu.


Proiectele sunt în stadiul depunerii documentației pentru obținerea finanțării și sunt cuprinse în cadrul Programului Operațional Comun România-Ucraina 2014-2020.

”Am vorbit și în comisii, și cu managerul Spitalului Sighet. Sunt proiecte benefice pentru municipiul Sighetu Marmației. Se va face în curtea spitalului o clădire de recuperare. Va fi o structură nouă a spitalului, ceea ce nu avem acum și cred că este necesar”, a spus consilierul local Petru Tomșa.

”Ar trebui specificat că la toate aceste proiecte contribuția Consiliului Local este de 2%”, a adăugat consilierul local Petru Rednic.

 Toate proiectele de hotărâre privind investițiile la Spitalul Municipal Sighetu Marmației au fost aprobate de Consiliul Local în unanimitate.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM