Comunitate

INVESTIȚII: 5 contracte de finanțare prin PNDL2 pentru comuna Bârsana ( FOTO)

vineri , 23 mar 2018, ora 17:13       de Dana Berci       Comunitate

 Zi importantă pentru comuna Bârsana. Astăzi în prezența președintelui Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, s-au semnat cele 5 contracte de finanțare prin PNDL2. Proiectele prevăd modernizarea și extinderea sistemului de apă în comuna Bârsana, reabilitarea și extinderea Școlii Mircea Vulcănescu, corp 2 din Bârsana, reabilitare școala gimnazială Mircea Vulcănescu din localitatea Nănești, reabilitare dispensar uman în localitatea Bârsana și constuire pod peste râul Iza în localitatea Bârsana. Valoarea contractelor este de 11 800 000 lei.

”Este o zi foarte importanta pentru administrația publică locală din Bârsana și vreau să îi mulțumesc domnului președinte Gabriel Zetea pentru sprijinul necondiționat pe care ni l-a oferit încă din timpul în care am fost viceprimar al comunei și iată că noi continuăm împreună rezolvarea problemelor comunității. Astăzi semnăm 5 contracte de finațare pentru comuna noastră. Domnul prețedinte Gabriel Zetea a înțeles câte și cum sunt problemele noastre și de aceea ne-a sprijinit cât s-a putut ca noi să rezolvăm încet problemele pe care le avem. Mulțumesc și Consiliului Local și domnului viceprimar al comunei, Ioan Bologa, pentru susnținerea de care au dat dovadă ca aceste proiecte să fie discutate și aprobate în Consiliul Local”, a spus Teodor Ștefanca, primarul comunei Bârsana.


”Este important și pentru noi ca adminsitrație județeană și pentru mine ca președinte al Consiliului Județean, să ajung să văd problemele din întreg județul. Încerec să îmi fac timp să ajung să discut cu voi, cu fiecare în parte. Important este să avem legătura asta mai strânsă între Consiliile Locale din fiecare localitate și Consiliul Județean. Faptul că astăzi semnați 5 contracte de finanțare pentru diferite probleme pe care le aveți în cadrul comunității este un lucru excepțional și e meritul echipei tinere pe care o aveți și vă felicit că o susțineți”, a precizat Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș.

 

Știre în curs de actualizare.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM