INVESTIȚIE ÎN AER: Complicat de construit o toaletă publică în Sighet. Vezi de ce

marti , 25 iul 2017, ora 14:12       de Dana Berci       Comunitate

 Deși pare greu de crezut, una dintre cele mai complicate investiții care se execută în prezent în Sighetu Marmației este realizarea unei toalete publice. Din cauza avizelor necesare lucrarea nu se poate face deocamdată. 


Pentru că în lipsa unei toalete publice gangurile din oraș sunt folosite pe post de WC, primarul Horia Scubli a precizat că se dorește constuirea unei toalete în zona centrală. Pentru acest lucru este însă nevoie de un aviz din partea Comisiei pentru monumentele istorice de la Oradea.

 „Eu cred că până la sfârșitul lunii iulie nu o să fie investiție neatacată. Singura investiție pe care nu o putem ataca, conform graficului, o să râdeți, este toaleta publică. Trebuie să mă duc să susțin proiectul cu toaleta publică în fața Comisiei de monumente care are sediul la Oradea”, a spus Horia Scubli, primarul municipiului Sighetu Marmației.

În funcție de răspunsul primit din partea comisiei de la Oradea se va realiza sau nu această investiție.

 „Acuma o să merg și o să vă zic, e o revoltă a mea, să povestesc unor experți în arhitectură, sunt 7 persoane care avizează dacă în zona centrală putem noi să construim un WC și dacă acesta se integrează într-un complex arhitectonic. Așa este, pe de-o parte au dreptate dar le-am explicat și aici la județ că de fapt eu vreau să scot WC-urile alea publice de pe sub porți. Uite că lucrurile se fac mai încet decât trebuie, dar vă asigur că e în regulă”, a adăugat Horia Scubli .

Rămâne de văzut dacă Comisia pentru Monumentele Istorice va da aviz favorabil pentru toaletă.

 
tags: investiȚie, in, aer:, complicat, de, construit, o, toaleta, publica, in, sighet., vezi, de, ce