Social

INTERVENȚII: Pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a patru incendii în acest sfârșit de săptămâna

luni , 20 noi 2017, ora 10:20       de Maramedia       Social

 În intervalul 17.11-19.11.2017, pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a patru incendii. 


Vineri, 17.11, pompierii băimăreni au intervenit în localitatea Coruia, unde un incendiu a izbucnit în bucătăria unei case. Focul a distrus o ușă de termopan, un geam, mobilier divers și materiale textile. Tot vineri, militarii din cadrul Detașamentului ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au fost solicitați pe strada Grănicerilor , unde în bucătăria unui apartament a izbucnit un incendiu. În urma incendiului au ars un covor, materiale plastice din componența hotei și mâncarea dintr-o cratiță. 

Sâmbătă, 18.11, a fost semnalat un incendiu pe strada Horea din municipiul Baia Mare, la o garsonieră dezafectată. Focul a mistuit circa 500 kg de deșeuri din lemn, materiale textile și plastice. Puțin mai târziu, tot sâmbătă, pompierii băimăreni au fost chemați pe strada Iazului din Baia Mare pentru a lichida un incendiu izbucnit la niște cauciucuri. Flăcările au distrus circa 70 kg de deșeuri din cauciuc.

Personalul S.M.U.R.D. Maramureș a intervenit în cazul a 45 de urgențe medicale, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 8 cazuri, Sighet 6, Fărcașa 12, Cavnic 2, Bogdan Vodă, 5, Vișeu de Sus 6, Borșa 1 și Târgu Lăpuș 5 cazuri.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Ar trebui să o demită preşedintele Klaus Johannis pe Laura Codruţa Kovesi?
Da
Nu
Nu ştiu-Nu mă interesează

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM