Social

INTERVENȚII: Pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a patru incendii în acest sfârșit de săptămâna

luni , 20 noi 2017, ora 10:20       de Maramedia       Social

 În intervalul 17.11-19.11.2017, pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a patru incendii. 


Vineri, 17.11, pompierii băimăreni au intervenit în localitatea Coruia, unde un incendiu a izbucnit în bucătăria unei case. Focul a distrus o ușă de termopan, un geam, mobilier divers și materiale textile. Tot vineri, militarii din cadrul Detașamentului ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au fost solicitați pe strada Grănicerilor , unde în bucătăria unui apartament a izbucnit un incendiu. În urma incendiului au ars un covor, materiale plastice din componența hotei și mâncarea dintr-o cratiță. 

Sâmbătă, 18.11, a fost semnalat un incendiu pe strada Horea din municipiul Baia Mare, la o garsonieră dezafectată. Focul a mistuit circa 500 kg de deșeuri din lemn, materiale textile și plastice. Puțin mai târziu, tot sâmbătă, pompierii băimăreni au fost chemați pe strada Iazului din Baia Mare pentru a lichida un incendiu izbucnit la niște cauciucuri. Flăcările au distrus circa 70 kg de deșeuri din cauciuc.

Personalul S.M.U.R.D. Maramureș a intervenit în cazul a 45 de urgențe medicale, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 8 cazuri, Sighet 6, Fărcașa 12, Cavnic 2, Bogdan Vodă, 5, Vișeu de Sus 6, Borșa 1 și Târgu Lăpuș 5 cazuri.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM