Sport

ÎNOT: Sportivii de la LPS Baia Mare vor să vină acasă cu medalii de la campionatul național de cadeți

sambata , 16 iul 2016, ora 05:30       de Oana Dulf       Sport

Înotătorii Liceului cu Program Sportiv Baia Mare speră să obțină cât mai multe medalii la campionatul naţional de cadeţi, care se desfăşoară până duminică la Oradea. La start s-au aliniat peste 400 de sportivi din întreaga ţară. 


Bazinul olimpic în aer liber din Oradea este gazda campionatului naţional de înot pentru cadeţi, categoria 12 - 14 ani. Liceul cu Program Sportiv din Baia Mare participă cu un lot de 15 înotători. 

Sunt sportivii care au obţinut baremele de calificare la etapele de zonă care au fost în luna martie. Să sperăm că o să reuşim să cucerim şi 2-3 medalii. Sunt copii talentaţi, copii care sunt la început de drum şi ne dorim să progreseze în primul rand şi să facă o competiţie cât mai bună”, a declarat directorul LPS Baia Mare, Adrian Gherghel. 

Antrenorul Adrian Gherghel se aşteaptă ca sportivii să urce pe podium şi totodată să îşi reconfirme valoarea. Acesta speră ca, pe lângă medalii, înotătorii să îşi îmbunătăţească timpii. 

Sunt sportivii care sunt deja consacraţi, care mai au medalii la competiţiile anterioare, sperăm că confirme. E vorba de Tudor Cozmuţa, de Luca Barbul şi ne aşteptăm şi de la ceilalţi să ne facă nişte surprize, măcar nişte clasări în primii 8”, a mai spus Gherghel. 

După această competiţie, înotătorii băimăreni  vor intra în vacanţă. Asta şi datorită faptului că bazinul olimpic "Gheorghe Demeca" se va închide şi se va redeschide doar în luna septembrie, odată cu reînceperea cursurilor, când vor fi reluate şi antrenamentele înotătorilor.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM