Sport

ÎNOT: 12 medalii pentru sportivii de la Gold Stars Baia Mare la campionatul național

marti , 12 iun 2018, ora 16:15       de Oana Dulf       Sport

12 medalii au obținut înotătorii de la Gold Stars Baia Mare la campionatul național de la Târgoviște. Competiția a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. 


Patru înotători Masters ai Asociației Club Sportiv Gold Stars Baia Mare au participat la campionatul național dedicat acestor sportivi. Evenimentul a avut loc în perioada 9-10 iunie, la Târgoviște. Sportivii și-au îmbogățit palmaresul cu 12 medalii și îmbunătățirea unui record național realizat de Ligia Medrea în proba de 100 m liber, deținut până atunci de Anca Pătrăşcoiu.

 

Astfel, Ligia Medrea a urcat pe prima treaptă a podiumului și în probele de 100 m fluture, 100 m spate, 400 m liber. Michaela Coman a obținut patru medalii de aur în probele de 50 m spate, 50 m liber, 50 m fluture și 50 m bras. Delia Ana Kovacs a adus acasă locul I la 200 m mixt, locul II în probele de 100 m bras și 100 m liber, precum și locul III la 50 m liber.

Pentru prima dată într-o competiție de asemenea anvergură a participat și Istvan Hitter, care a reușit să obțină locul VII la 100 m bras și locul VIII la 50 m bras. 

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM