Sport

ÎNOT: 12 medalii pentru sportivii de la Gold Stars Baia Mare la campionatul național

marti , 12 iun 2018, ora 16:15       de Oana Dulf       Sport

12 medalii au obținut înotătorii de la Gold Stars Baia Mare la campionatul național de la Târgoviște. Competiția a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. 


Patru înotători Masters ai Asociației Club Sportiv Gold Stars Baia Mare au participat la campionatul național dedicat acestor sportivi. Evenimentul a avut loc în perioada 9-10 iunie, la Târgoviște. Sportivii și-au îmbogățit palmaresul cu 12 medalii și îmbunătățirea unui record național realizat de Ligia Medrea în proba de 100 m liber, deținut până atunci de Anca Pătrăşcoiu.

 

Astfel, Ligia Medrea a urcat pe prima treaptă a podiumului și în probele de 100 m fluture, 100 m spate, 400 m liber. Michaela Coman a obținut patru medalii de aur în probele de 50 m spate, 50 m liber, 50 m fluture și 50 m bras. Delia Ana Kovacs a adus acasă locul I la 200 m mixt, locul II în probele de 100 m bras și 100 m liber, precum și locul III la 50 m liber.

Pentru prima dată într-o competiție de asemenea anvergură a participat și Istvan Hitter, care a reușit să obțină locul VII la 100 m bras și locul VIII la 50 m bras. 

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Ar trebui să o demită preşedintele Klaus Johannis pe Laura Codruţa Kovesi?
Da
Nu
Nu ştiu-Nu mă interesează

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM