Sport

INIȚIATIVĂ DE LĂUDAT: CSM Sighet susține baschetul în școli

miercuri , 14 feb 2018, ora 17:09       de Dana Berci       Sport

 CSM Sighet promovează sportul în școli. Printr-un parteneriat cu Federația Română de Baschet clubul sighetean a oferit mingi instituțiilor școlare din municipiu, cu scopul de a promova baschetul la nivel local. 


Mingile de baschet au ajuns la Colegiul Național ”Dragoș Vodă”, Liceul Pedagogic ”Regele Ferdinand”,  Liceul Tehnologic Forestier, Școala "Dr Ioan Mihalyi de Apșa",  Școala Gimnazială nr.2, Școala "George Coșbuc" și Clubul Sportiv Școlar. 

”Dorim ca prin aceste acțiuni să atragem un număr mare de persoane care vor practica baschetul și sportul de performanță. Este un parteneriat făcut cu Federația Română de Baschet în cadrul căruia prin CSM Sighet și Primăria Sighetu Marmației au fost oferite 70 de mingi și noi la rândul nostru le-am oferit. Asta este o primă etapă urmând ca în viitorul apropiat să mergem cu sportivii seniori ai CSM-ului la orele de educație fizică să vedem cum se joacă cu mingile și să ne jucăm și noi cu copiii. Sperăm ca în fiecare săptămână să avem acțiuni de promovare a sportului, a baschetului în comunitatea noastră”, a declarat George Opriș, președinte al CSM Sighet.

Această acțiune vine  și ca urmare a rezultatelor foarte bune obținute pe plan national de grupările sighetene în anii precedenți, prin activitatea Clubului Sportiv Școlar și evoluțiile sportivilor de la Colegiului Național ”Dragoș Vodă” în cadrul Olimpiadei Sportului Școlar.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM