Eveniment

ÎNGROZITOR: Capul unui angajat de la o firmă de canapele a fost strivit de o presă hidraulică

vineri , 4 mai 2018, ora 18:19       de Oana Dulf       Eveniment

Accident de muncă mortal în Baia Mare. Nenorocirea a avut loc aseară, la o societate comercială. Un muncitor a fost strivit în timp ce lucra la o presă hidraulică. 


Aseară, la Inspectoratul Teritorial de Muncă Maramureș a fost comunicat faptul că la o societate comercială din Baia Mare s-a produs un accident de muncă. Inspectorii ITM s-au deplasat la fața locului și au constatat accidentul de muncă soldat cu decesul unul angajat.

”Acel salariat era angajat al unității din anul 2016, în vârstă de 51 de ani, muncitor necalificat și lucra la o presă hidraulică cu care se presau saltele de burete similare cum ar fi vidului pentru haine, dotată cu senzori. Era aproape nou echipamentul pus în funcțiune. Din păcate, acea persoană a acționat din lateral și a fost surprinsă de acea presă care l-a strivit, decesul survenind instantaneu. Echipa a procedat la sigilarea acelui echipament și au fost demarate toate cercetările pentru a determina cauzele care au dus la producerea acestui eveniment”, a declarat purtătorul de cuvânt al ITM Maramureș, Mircea Onea. 

Alături de această cercetare, din punct de vedere al securității și sănătății în muncă, sunt în desfășurare activități aferente expertizei medico-legale și expertiza criminalistică. 

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM