ÎNCĂ O ÎNCERCARE: Alt concurs pentru postul de director executiv la Direcţia de Asistenţă Socială

joi , 12 oct 2017, ora 12:13       de Dana Berci       Comunitate

 Se face încă o încercare pentru ocuparea postului de director executiv la Direcţia de Asistenţă Socială a municipiului Sighetu Marmaţiei, post vacant de mai multe luni.  În urma concursurilor organizate până acum  niciun candidat nu a fost declarat admis. De această dată 4 persoane au trecut de selecția dosarelor și urmează să participe la proba scrisă.


Concursul pentru funcția de director executiv la Direcţia de Asistenţă Socială este organizat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici.  Pentru a putea participa la concurs candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii, plus vechime în specialitatea studiilor de minimum 3 ani. 

La concurs s-au înscris 4 persoane care au fost declarate admise la proba dosarului. Este vorba despre Dumitru Gampe, Gheorghe Rus, Viorica Sacalos și Marius Gabriel Volcovinschi. Susținerea probei scrise este programată pentru 17 octombrie,  la sediul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici.

 

tags: inca, o, incercare:, alt, concurs, pentru, postul, de, director, executiv, la, directia, de, asistenta, sociala