Social

ÎN SPRIJINUL BOLNAVILOR: Campania de donare de sânge continuă joi la Sighet

miercuri , 6 dec 2017, ora 13:13       de Dana Berci       Social

 Campania de donare de sânge desfășurată ieri la Spitalul Municipal Sighetu Marmației a fost un succes și, datorită numărului mare de cetățeni care au dorit să doneze sânge, acțiunea va continua. Întrucât nu toți cei prezenți au apucat să doneze, campania va fi reluată mâine.


Potrivit Spitalului Municipal Sighet, la campania de donare de sânge programată în 5 decembrie s-au mobilizat peste 100 de persoane, din care în jur de 80 au fost investigate medical în vederea îndeplinirii tuturor criteriilor de admisibilitate pentru donarea de sange și au reușit să doneze 66 de oameni.

Având în vedere numărul foarte mare de posibili donatori, campania de donare de sânge sub deviza "Noi punem suflet, voi sânge" continuă și joi, începând cu ora 09:00, la Ambulatoriul Integrat din incinta Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

Succesul campaniei de donare de sânge se datorează și Clubului Rotaract Sighet, Poliției Naționale, Poliției de Frontieră și Poliției Locale Sighetu Marmației, care au răspuns pozitiv acestei acțiuni, dar și numărului mare de tineri care au dorit să vină în sprijinul adolescentei rănite în accidentul rutier petrecut săptămâna trecută între Vadu Izei și Oncești.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM