Turism

ÎN AȘTEPTAREA VIZITATORILOR: În pensiunile maramureșene se fac ultimele pregătiri înainte de venirea turiștilor

miercuri , 4 apr 2018, ora 13:31       de Dana Berci       Turism

 Pensiunile din satele tradiționale sunt ocupate aproape în totalitate de Paști  iar vizitatorii sunt încântați de ofertele pe care le fac administratorii unităților de cazare. Ca să își petreacă vacanța de Paști în Maramureș, turiștii și-au făcut rezervări cu mult timp înainte. 


Camere amenajate în stil tradiționale, mâncarea specifică zonei și costumele populare sunt câteva dintre surprizele pregătite pentru cei care își vor petrece concediul de Paști în Maramureșul istoric. 

„Vor avea parte de ceterași, o să vină grupuri de copilași care o să ne încânte. Foarte mulți dintre turiști se lasă pe mâna noastră și atunci noi știm cum să facem încât fiecare în parte să se simtă diferit și să simtă plăcerea aia de a fi în Maramureș. În ceea ce privește meniul, la noi se face de obicei mâncare tradițională, cum este mămăliga cu brânză, cu coaste și cârnați, sarmalele dar sunt și solicitări pentru mâncăruri mai deosebite și atunci facem în așa fel încât să îi împăcăm pe fiecare în parte”, a spus reprezentanta unei pensiuni din Maramureș.

 Turiștii vor putea să participe și la activitățile specifice satelor din Maramureș din această perioadă.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM