Comunitate

IMPAS: Comisia de organizare a circulației, greu de… reorganizat

miercuri , 13 iun 2018, ora 17:56       de Dana Berci       Comunitate

 Reorganizarea comisiei municipale pentru organizarea circulației în municipiul Sighetu Marmației a stârnit încă o dată discuții aprinse în Consiliul Local. Nici la ședința de Consiliu Local de la sfâritul lunii mai aleșii locali nu au căzut de accord în ceea privește componența acestei comisii.


Consilierii locali nu au ajuns la un numitor comun dacă din comisia pentru organizarea circulației să facă parte reprezentanți ai Consiliului Local nominalizați sau președinții unor comisii. După minute bune de discuții aprinse primarul Horia Scubli a decis să retragă proiectul de pe ordinea de zi.

”Retrag această propunere de pe ordinea de zi și pentru că decizia îmi aparține, n-am să pun niciun consilier”, a precizat Horia Scubli, primarul municipiului Sighetu Marmației.

Începând din anul 2004 în Sighetu Marmației funcționează comisia municipală pentru organizarea circulației formată din consilieri locali, primar sau viceprimar, șeful Biroului Rutier, arhitectul șef al municipiului, directorul Gospodăriei Comunale, șeful Poliției Locale și șeful Serviciului Tehnic.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM