Sport

IDEI BUNE: Proiect pentru revigorarea fotbalului sighetean

joi , 11 ian 2018, ora 15:27       de Dana Berci       Sport

 Maramureșul are sportivi buni care însă nu au unde să își dezvolte potențialul, este de părere antrenorul Ioan Boda. Pornind de la această premisă acesta dorește demararea unui proiect amplu prin care să revigoreze fotbalul sighetean.


Obiectivul proiectului este folosirea cu prioritate a jucătorilor tineri, dar și dezvoltarea unei baze materiale pentru a permite sportivilor să joace în condiții optime.

”Maramureșul în general este o zonă cu o nativitate foarte bine dezvoltată pe acest segment, dar din păcate noi nu ne-am folosit de acești tineri și au fost nevoiți să plece în altă parte ca să își desfășoare activitatea pentru că nu ne-am implicat suficient de mult ca să facem ceva pentru sportul și fotbalul sighetean. Este foarte important ca acești copii din Sighet și nu numai să poată să demonstreze că au talent și merită să se investească timp și răbdare pe termen mediu și lung, nu de pe azi pe mâine”, a arătat antrenorul Ioan Boda.

În ceea ce privește baza materială, antrenorul spune că aceasta lasă de dorit în zonă.

”Baza materială din păcate un pic lasă de dorit, ținând cont că avem o singură bază sportivă, terenul Solovan și terenul 2 pe care se desfășoară antrenamentele, și este destul de greu pentru câteva cluburi cum este Plimob, Viitorul, cum va fi CIL Sighet în viitorul  apropiat, va fi foarte greu să o întrebuințeze. Pe acest considerent noi am lansat un proiect pe care sperăm să îl putem materializa, reamenajarea bazei sportive de la Maramureșeana”, a adăugat antrenorul.

Acest proiect presupune construirea unui teren cu gazon natural, cu tribune și nocturnă și două terenuri sintetice. Baza sportivă este deocamdată la stadiul de proiect.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM