Sport

I-A ZIS-O! Ce i-a transmis, în italiană, Gică Hagi directorului general de la Fiorentina, unde fiul lui nu a fost lăsat să joace

duminica , 11 feb 2018, ora 08:57       de sursa: ziare.com       Sport

 După ce Ianhis Hagi a marcat primul gol de la revenirea în țară, Gică Hagi i-a transmis un mesaj în limba italiană directorului general de la Fiorentina, Pantaleo Corvino, scrie ziare.com. Supărat că fiul său nu a primit șanse la Fiorentina, Gică Hagi a început să vorbească, din senin, în limba italiană la conferința de presa susținută sâmbătă.


"Sprijină acel băiat! Nu-l lăsa să plece când toți vorbesc bine despre el, doar tu nu ai nimic de zis. Dar nu e un jucator rău și tu știi asta. Nu ai făcut bine pentru club, care a pierdut un jucător bun, precum multi jucători de număr 10 buni pe care Fiorentina i-a avut în istorie. Fiorentina a pierdut un mare jucător. Așa cred eu, care am jucat fotbal. Îmi pare rău. Dar te salut din România, mergem mai departe și vedem ce se va întâmpla", i-a transmis Gică Hagi lui Pantaleo Corvino în limba italiană, potrivit Digi Sport.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM