ȘI-A LUAT TĂLPĂȘIȚA: Un contrabandist a fugit de polițiști și a dat cu mașina-n gard

marti , 13 feb 2018, ora 12:23       de maramedia.ro       Economic

 La nivelul Sectorului PF Sighetu Marmației s-a declanșat ieri o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări. Pe timpul acțiunii, un echipaj mobil al poliției de frontieră a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un autoturism marca BMW înmatriculat în Maramureș. Conducătorul auto a ignorat semnalele polițiștilor de frontieră şi și-a continuat deplasarea în mare viteză. 


 

S-a trecut la urmărirea mașinii, iar la scurt timp aceasta a fost descoperită, avariată şi abandonată, lângă gardul distrus al unei gospodării din Sighet. În maşină a fost observată o însemnată cantitate de țigări, fapt pentru care aceasta a fost dusă la sediul poliției de frontieră pentru continuarea cercetărilor. În urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 9.000 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 105.000 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării. Autoturismul în cauză a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

Și polițiștii de frontieră de la Sectorul PF Valea Vișeului au descoperit, abandonate în apropierea frontierei de stat, 1.990 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană. Țigările, în valoare de 23.200 de lei, au fost confiscate, iar în continuare se efectuează cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.
tags: Și-a, luat, talpaȘiȚa:, un, contrabandist, a, fugit, de, polițiști, și, a, dat, cu, mașina-n, gard