Economic

ȘI-A LUAT TĂLPĂȘIȚA: Un contrabandist a fugit de polițiști și a dat cu mașina-n gard

marti , 13 feb 2018, ora 12:23       de maramedia.ro       Economic

 La nivelul Sectorului PF Sighetu Marmației s-a declanșat ieri o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări. Pe timpul acțiunii, un echipaj mobil al poliției de frontieră a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un autoturism marca BMW înmatriculat în Maramureș. Conducătorul auto a ignorat semnalele polițiștilor de frontieră şi și-a continuat deplasarea în mare viteză. 


 

S-a trecut la urmărirea mașinii, iar la scurt timp aceasta a fost descoperită, avariată şi abandonată, lângă gardul distrus al unei gospodării din Sighet. În maşină a fost observată o însemnată cantitate de țigări, fapt pentru care aceasta a fost dusă la sediul poliției de frontieră pentru continuarea cercetărilor. În urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 9.000 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 105.000 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării. Autoturismul în cauză a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

Și polițiștii de frontieră de la Sectorul PF Valea Vișeului au descoperit, abandonate în apropierea frontierei de stat, 1.990 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană. Țigările, în valoare de 23.200 de lei, au fost confiscate, iar în continuare se efectuează cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM