Comunitate

ȘI-A INTRAT ÎN PÂINE: Noul secretar al județului mizează pe calm și înțelepciune în colaborarea cu consilierii județeni

miercuri , 4 oct 2017, ora 15:20       de Oana Dulf       Comunitate

 Noul secretar al județului, Aurica Todoran, a început de luni activitatea în noua funcție. Este fosta șefă a departamentului juridic al Prefecturii, fost secretar al municipiului Baia Mare și a reprezentat Autoritatea Electorală Permanentă în calitate de președinte al Biroului Electoral Maramureș. 


O ședință extraordinară a Consiliului Județean a avut loc astăzi dimineață, pe ordinea de zi fiind cinci proiecte de hotărâre. Cvorumul a fost asigurat prin prezența a 22 de consilieri dintr-un total de 35 de aleși județeni. Aurica Todoran, noul secretar al județului, a arătat că își dorește să colaboreze foarte bine atât cu aparatul propriu, cât și cu aleșii județeni, asigurându-i de întreaga deschidere și disponibilitate. 

”Vreau să vă spun că sunt onorată să fiu de acum colega dumneavoastră. Îmi doresc să avem o colaborare bună. Din partea mea vă asigur de toată deschiderea, de toată disponibilitatea mea. Vreau să avem o colaborare îndelungată și îmi doresc să găsim de fiecare dată, cu calm și înțelepciune, soluții pentru depășirea oricăror probleme care pot să apară pe parcursul  colaborării noastre”, a declarat noul secretar al județului, Aurica Todoran. 

A fost prima ședință de plen a Consiliului Județean la care a participat noul secretar. 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Ar trebui să o demită preşedintele Klaus Johannis pe Laura Codruţa Kovesi?
Da
Nu
Nu ştiu-Nu mă interesează

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM