Comunitate

ȘI-A INTRAT ÎN PÂINE: Noul secretar al județului mizează pe calm și înțelepciune în colaborarea cu consilierii județeni

miercuri , 4 oct 2017, ora 15:20       de Oana Dulf       Comunitate

 Noul secretar al județului, Aurica Todoran, a început de luni activitatea în noua funcție. Este fosta șefă a departamentului juridic al Prefecturii, fost secretar al municipiului Baia Mare și a reprezentat Autoritatea Electorală Permanentă în calitate de președinte al Biroului Electoral Maramureș. 


O ședință extraordinară a Consiliului Județean a avut loc astăzi dimineață, pe ordinea de zi fiind cinci proiecte de hotărâre. Cvorumul a fost asigurat prin prezența a 22 de consilieri dintr-un total de 35 de aleși județeni. Aurica Todoran, noul secretar al județului, a arătat că își dorește să colaboreze foarte bine atât cu aparatul propriu, cât și cu aleșii județeni, asigurându-i de întreaga deschidere și disponibilitate. 

”Vreau să vă spun că sunt onorată să fiu de acum colega dumneavoastră. Îmi doresc să avem o colaborare bună. Din partea mea vă asigur de toată deschiderea, de toată disponibilitatea mea. Vreau să avem o colaborare îndelungată și îmi doresc să găsim de fiecare dată, cu calm și înțelepciune, soluții pentru depășirea oricăror probleme care pot să apară pe parcursul  colaborării noastre”, a declarat noul secretar al județului, Aurica Todoran. 

A fost prima ședință de plen a Consiliului Județean la care a participat noul secretar. 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM