Stiri

HOȚII NU DORM: Multe furturi din locuințe în ultima vreme

joi , 4 oct 2018, ora 13:40       de Dana Berci       Stiri

 Cercetările poliţiştilor Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au dus la soluţionarea a încă două furturi din locuinţe şi a furtului unei biciclete. Oamenii legii spun că în ultima perioadă s-au înregistrat un număr relativ mare de furturi din locuinţe.


Cei bănuiți de comiterea furturilor, patru băimăreni cu vârste cuprinse între 14 şi 38 de ani, sunt cercetaţi de poliţişti pentru documentarea întregii activităţi infracţionale în cadrul dosarelor penale întocmite pe numele lor.

Reprezentanții IPJ Maramureș precizează că în ultima perioadă poliţiştii au înregistrat un număr relativ mare de furturi din locuinţe. În ceea ce priveşte furturile comise prin escaladare şi forţare a geamurilor lăsate rabatate, din momentul în care persoana bănuită de comiterea lor a fost prinsă în flagrant şi arestată preventiv, nu au fost înregistrate alte fapte comise prin această metodă de operare. 

În cazul neplăcut în care vă întoarceti acasă şi constataţi că s-a comis un furt nu pătrundeţi în câmpul infracţional, nu atingeţi şi nu mişcaţi de la locul lor lucrurile din locuinţă. Sesizaţi de urgenţă poliţia.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM