HOȚII, CA CIUPERCILE! Într-un personal au fost prădați și șeful de tren, și conductorul

marti , 13 feb 2018, ora 13:56       de maramedia.ro       Eveniment

 Hoții mișună peste tot și fură tot ce le pică la îndemână. Ieri, de pildă, doi hoți au fost prinși după ce au furat bunuri ale șefului de tren și ale conductorului din personalul de pe ruta Jibou - Baia Mare, în vreme ce un altul a fost prins după ce a furat bani dintr-un magazin. 


Şeful şi conductorul trenului au reclamat că li s-au furat o geantă, un rucsac şi alte lucruri, din compartimentul de serviciu. Polițiștii TF din Baia Mare au depistat pe bulevardul Traian din oraș doi suspecți, despre care până la urmă s-a dovedit că erau hoții. E vorba despre un tânăr de 30 de ani din judeţul Gorj şi o sălăjeancă de 32 de ani.

Dată fiind valoarea mică a prejudiciului, păgubiții nu au depus plângere, așa că hoții au scăpat basma curată. 

Un alt furt s-a petrecut în Baia Mare. Administratorul unui magazin situat pe bulevardul Traian din municipiu a declarat că o persoană necunoscută a profitat de faptul că vânzătoarea a lipsit pentru câteva clipe, reuşind să fure 840 de lei. Operativitatea cu care au acționat polițiștii a dus la identificarea unui tânăr de 26 de ani din Hodod, județul Satu Mare. Banii au fost recuperaţi şi restituiţi părţii vătămate. Poliţiştii continuă cercetările pentru furt calificat.
tags: hoȚii, ca, ciupercile!, intr-un, personal, au, fost, pradați, și, șeful, de, tren, și, conductorul