Sport

HANDBAL: Programul Minaurului după reunirea lotului

luni , 11 iun 2018, ora 16:05       de sursa: minaur.ro       Sport

 Lotul echipei masculine de handbal a CS Minaur Baia Mare se va reuni în 16 iulie în vederea începerii pregătirilor pentru viitorul sezon competiţional. În perioada 17-18 iulie, handbaliștii vor efectua vizita medicală, iar mai apoi va urma o perioadă de pregătire desfășurată pe plan local.


Raul Fotonea, antrenorul principal al echipei Minaur Baia Mare a definitivat programul turneelor amicale la care va participa echipa pe care o coordonează. Astfel, până la primul meci din campionat, Minaur Baia Mare va disputa partide amicale atât în țară cât și în străinătate.

Primele partide de verificare vor avea loc la începutul lunii august. În perioada 3-4 august, Minaur Baia Mare va participa în Budapesta la Turneul Memorial „Konkoly Karoly” alături de echipele Ferencvaros, Budakalasz și Balatonfured.

După aceea urmează participarea la trei turnee de pregătire. În 10-12 august,  în Baia Mare va avea loc Cupa Minaur. Echipele  participante, pe lângă cea băimăreană, sunt AHC Potaissa Turda, Poli Timișoara și CSU Suceava . În 17-18 august la Focșani este programat un alt turneu de pregătire. Mai participă CSM București, CSA Steaua București, CSM Focșani. În 23-24 august la Timișoara se va desfășura Cupa Poli cu participarea echipelor CSA Steaua București, Poli Timișoara, o echipă din Serbia și Minaur.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM