Gura lumii

Graba strică treaba sau dacă e mașină proprietatea unei pesediste ne facem că nu vedem

marti , 11 noi 2014, ora 16:07       de Gura lumii       Gura lumii

Ieri seară, în centrul municipiului Sighetu Marmației, la doi pași de sediul PSD o mașină de lux parcată pe trecerea de pietoni. (vezi foto)


Îngâmfarea și nesimțirea proprietarei s-a dovedit a fi fără margini aceasta blocând practic trecerea de pietoni. Gura lumii spune că aceasta era grăbită nevoie mare, spre sediul PSD la 20 de pași mai încolo unde avea o întâlnire importantă de partid.

Rapid, un pseudo Rambo-justițiar nevoie mare,  pac la ziar cu poze pe motiv că mașina ar aparține unei liberale, însă după ce și-a dat seama de gafa pe care a făcut-o, și-a șters articolul defăimător și mârșav.

Cu toate acestea, urmele pe internet rămân. Și fiindcă, cine se aseamănă se adună, rapid au dat share mai departe la articol și alții ca el.


Dacă dai click pe link aceasta nu mai există pe siteul "justițiar". Gura lumii se întreabă, oare din cauză că siteul e plătit de oameni cu o anumită coloratură politică nu mai e cazul să faci pe justițiarul cu membri PSD? Ori s-a primit un apel pe telefonul roșu?


Uite așa moare "verticalitatea" și "spiritul de Rambo" al semnatarului de articole defăimătoare la adresa tuturor celor care nu-i mai sunt prieteni sau colegi de partid.


Gura lumii dă în urmărire generală și chiar premiază persoana care descoperă cui aparține de fapt, bolidul de lux parcat pe trecerea de pietoni în preajma sediului PSD. Noroc ca e Porsche Cayenne și nu vreun Mercedes că atunci nu mai era cazul, știa tot Sighetul despre cine e vorba.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM