Eveniment

GASTROPAN 2018: Preparate tradiţionale româneşti şi sculpturi culinare

sambata , 13 ian 2018, ora 19:34       de Agerpres       Eveniment

 Cei mai talentaţi bucătari din România se întrec la categoriile secţiunii gastronomie a concursurilor GastroPan, care se vor desfăşura, în perioada 19-22 aprilie 2018, la Târgu Mureş, în cadrul celei de-a X-a ediţii a Expoziţiei Internaţionale GastroPan.


Potrivit organizatorilor, secţiunea Gastronomie a concursurilor GastroPan cuprinde două categorii: Platouri culinare reci (în care se poate concura individual sau în echipă) şi Sculptură în legume şi fructe. În cadrul primei categorii, concurenţii vor avea sarcina de a pregăti un platou festiv, un preparat tradiţional românesc şi un desert de restaurant, iar concurenţii cu un spirit artistic mai dezvoltat îşi pot întrece talentele la categoria Sculptură în legume şi fructe, unde vor trebuie să prezintă o piesă cu tematica 'Timpul' .

Bucătarii români interesaţi sunt aşteptaţi să concureze pentru premiile anului, termenul limită pentru înscriere fiind 15 martie 2018.

GastroPan este cel mai important eveniment de afaceri autohton dedicat industriei de panificaţie, cofetărie şi HoReCa şi va avea loc la Complexul Expo Imperial Inn din Târgu Mureş.

Juriul care numeşte câştigătorii concursurilor GastroPan este format din experţi de talie mondială, câştigători ai concursurilor şi olimpiadelor celor mai însemnate din lume.

Lucrările expuse urmează o tematică propusă de asociaţiile de specialitate din România şi de specialiştii premiaţi la concursurile internaţionale, oferind o perspectivă asupra a ceea ce înseamnă cu adevărat talentul, experienţa şi expertiza.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM