Politic

FRISOANE POLITICE: Se dau termene la ALDE Maramureș

luni , 10 sep 2018, ora 19:01       de MaraMedia       Politic

Se dau termene la ALDE Maramureș pentru primari, viceprimari și consilieri, dar și pentru restul membrilor Biroului Politic Teritorial. Dacă nu se vor apleca serios asupra muncii de partid și nu se vor implica în acțiuni care să promoveze organizația din care fac parte, aceștia vor fi excluși din partid. ”Cine nu muncește poate să plece”, le-a transmis și șeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. 


Președintele ALDE Maramureș, Cornelia Negruț, a anunțat că mai e de lucru în 30% din organizațiile din județ pentru a încheia procesul de alegeri în filiale și pentru a stabili data conferinței județene de alegeri. 

”Știți, eu nu am mers cum au mers alții într-o perioadă de campanie, de au luat cu arcanul tot ce a avut ALDE interesant, cu promisiuni, și până la urmă oamenii respectivi s-au ales numai cu o promisiune și au pierdut încrederea noastră. Oamenii au venit, probabil sunt nemulțumiți de reprezentanți ai PSD-ului sau de politica PSD-ului, nu cunosc, ei au venit, au dorit să se înscrie și au depus adeziunea și au promis să lucreze. Și exact cum domnul Călin Popoescu Tăriceanu spunea la ședința delegației permanente, <cine muncește rămâne, cine nu muncește poate să plece>, vom aștepta sfârșitul anului pentru a nu da afară viceprimari, chiar și primari, consilieri locali care nu au nicio implicare. Și chiar în această vară, cu ajutorul colegilor mei, am deschis niște fișe care privesc activitatea tuturor membrilor din Biroul Politic Teritorial și în principal al consilierilor - organizarea de evenimente, participarea la evenimente, participarea la Liga Aleșilor Locali, la miting -  sunt o serie de acțiuni pe care ALDE le-a derulat, dar mulți nici măcar nu au răspuns la telefon și atunci nu am de ce să stau”, a declarat președintele ALDE Maramureș, Cornelia Negruț. 

Acestea sunt câteva dintre motivele pentru care conducerea ALDE Maramureș a decis să dea termene și să ia măsuri. 

”Urmează doi ani cu alegeri din 6 în 6 luni și dacă noi luăm iar scorul pe care l-am luat la alegerile locale sau parlamentare, vă dați seama că toată conducerea biroului va fi schimbată. Vă dau un exemplu: să am  chiar 2 consilieri locali în Săpânța și pe mine și pe Cici Rogojan să ne invite reprezentanții Ministerului Culturii la evenimentul care a avut loc. Consiliul Județean nu ne trimite invitație la niciun eveniment, asta am mai spus-o, asta este. Mai avem doi ani, noi avem răbdare”, a mai precizat Negruț. 

Vinerea trecută, Cristi Talpoș a fost ales președinte ALDE Șomcuta Mare, iar duminică au avut loc alegerile de constituire a Biroului Politic Local al organizației ALDE Băița de Sub Codru. 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM