Sport

FOTBAL: Turneul speranțelor, o competiție care își propune formarea unei noi generații de jucători pentru echipele reprezentative

miercuri , 11 oct 2017, ora 19:02       de Larisa-Mariana Laviță       Sport

 Echipa de fotbal a maramureșenilor a fost învinsă de cea a Clujului, în ultima etapă din cadrul Turneului speranțelor. Competiția este destinată jucătorilor născuți în 2004.


Maramureșenii au fost învinși cu scorul de 6-2 de gazde, echipa Clujului, în cea de-a cincea etapă a competiției. În 15 octombrie începe returul, gruparea maramureșeană, antrenată de Sorin Sabău și Dănuț Sabou, urmând să evolueze în deplasare, la Bistrița. Turneul este gândit pentru depistarea talentelor și formarea unei noi generații de jucători pentru echipele reprezentative. Această a cincea etapă a fost ultima din turul Turneului speranțelor. Până în acest moment, maramureșenii au obținut următoarele rezultate: 4-2 cu echipa județului Bistrița Năsăud, 0-7 cu Satu Mare, 2-1 cu Sălaj, 3-6 cu Bihor, 2-6 cu Cluj. 25 de jucători au fost rulați în reprezentativa Maramureșului pe parcursul acestui tur al competiției.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM