Sport

FOTBAL: România - Lituania s-ar putea juca fără spectatori. UEFA a anunţat deschiderea unei proceduri disciplinare

marti , 16 oct 2018, ora 21:03       de MEDIAFAX       Sport

Tricolorii lui Contra riscă să joace un nou meci din Liga Naţiunilor fără spectatori. În urma partidei de pe Naţionala Arena în faţa selecţionatei Serbiei, România s-ar putea alege cu o suspendare a terenului.


UEFA a anunţat deschiderea unei proceduri disciplinare după ce fanii au folosit materiale pirotehnice în primele minute ale remizei cu Serbia,

România a mai suferit recent din cauza sancţiunilor primite de la UEFA: a fost nevoită să joace fără spectatori primul meci din Liga Naţiunilor, din septembrie, 0-0 cu Muntenegru la Ploieşti. La jocul cu Serbia de duminică, un sector de 1.000 de locuri a fost închis din cauza unei scandări a fanilor români din meciul contra sârbilor de la Belgrad, "Kosovo e Serbia", repetată şi la partida de pe Arena Naţională.

Acuzaţiile care i se aduc României după ultimul meci sunt de rasism, xenofobie, invadarea terenului şi folosirea de materiale pirotehnice.

Decizia UEFA este aşteptată până la începutul lunii noiembrie, iar naţionala ţării noastre riscă să joace din nou fără spectatori partida cu Lituania din Liga Naţiunilor, programată pe 17 noiembrie, pe Stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM