FOTBAL: Progresul Șomcuta Mare, calificată în faza următoare a Cupei României

vineri , 11 aug 2017, ora 16:37       de Ionița Ilieș       Sport

 Progresul Șomcuta Mare a trecut cu bine de prima fază a Cupei României, ediția 2017 - 2018. Formația antrenată de Dan Mircea s-a impus în fața celor de la Rapid Jibou cu 4-2 în prelungiri.


Rapid Jibou a făcut un joc bun la începutul partidei, deschizând scorul, însă pe parcurs a pierdut teren în fața celor din Șomcuta. Diferenţa s-a făcut în cele două reprize de prelungiri, când maramureșenii s-au impus după ce Rapid Jibou a evoluat în 10. Astfel, reprezentanta Maramureșului în Cupa României, Progresul Şomcuta Mare, s-a calificat în faza următoare. 

”A fost un meci palpitant, iar evoluţia scorului a fost foarte interesantă. Pentru cei care nu au stat bine cu inima, cred că a fost un pericol un asemenea meci. Trebuie să remarc şi să felicit echipa din Jibou. A făcut un joc foarte bun în prima repriză, când a fost la toate capitolele peste noi. Rapid Jibou are individualităţi, un joc bine organizat, mai ales în linia defensivă. Pe final de meci, adversarii au căzut fizic, dar s-a simţit şi omul în plus pe care l-am avut de prin minutul 50”, a declarat pentru ”Sportul Sălăjean” Dan Mircea, antrenorul de la Progresul Şomcuta Mare.

Gruparea maramureşeană îşi continuă parcursul din Cupa României, dar se axează şi pe campionat, unde vrea să se implice în lupta pentru titlu. Maramureșenii au mai mărturisit faptul că pentru Liga a IV-a au planuri mari și au primit și asigurări că terenul de la Șomcuta va fi finalizat în acest an, în așa fel încât să nu mai fie nevoiți să joace în deplasare.

 
tags: fotbal:, progresul, Șomcuta, mare, calificata, in, faza, urmatoare, a, cupei, romaniei