Sport

FOTBAL: Minerul Baia Mare a reluat antrenamentele. Care este obiectivul pentru acest sezon

miercuri , 24 ian 2018, ora 16:44       de Maramedia       Sport

 Minerul Baia Mare a reluat antrenamentele pentru partea a doua a sezonului, obiectivul formaţiei din eşalonul patru fiind promovarea în liga a III-a.  Băimărenii ocupă primul loc în seria Sud după prima parte a campionatului, cu 28 de puncte, cu trei puncte peste CS Fărcaşa, în urma a 9 victorii şi a unui rezultat de egalitate, având un golaveraj de 40-4.


La primul antrenament condus de Dorin Toma, Cristian Bogdan şi Marius Marian au fost prezenţi 18 jucători, din totalul de 20, Gabriel Danciu şi Sandu Bococi lipsind motivat. În pauza competiţională, gruparea din eşalonul judeţean s-a despărţit de Sergiu Chiorean, Leontin Mircea şi Marius Gereben.

Tehnicianul Dorin Toma a stabilit, în mare, programul de pregătire până la primul meci oficial, preconizat pentru 10 martie, antrenamentele urmând a fi efectuate pe plan local. Deocamdată au fost stabilite şi patru jocuri amicale, trei dintre ele cu adversari din liga a III-a, toate urmând a se disputa în deplasare. Sâmbătă, Minerul se va deplasa la Cluj pentru un amical cu Sănătatea. În 3 februarie are loc un nou joc de verificare, gruparea de liga a patra urmând să întâlnească pe Unirea Tăşnad. În 10 februarie este stabilit al treilea amical, cu “U” Cluj II, iar pe 17 februarie băimăreniivor merge la Iclod, pentru un joc cu Unirea Dej.

Lotul prezent la reunire: Ioan Anişoreac, Eduard Juhasz (junior, FC Mara) – portari; Alexandru Ignat, Denis Lihet, Serge Nabeu, Simion David, Radu Tămaş, Răzvan Lupu, Ciprian Duruş (Olimpia Satu Mare), Valer Giurgiu (ACS Fotbal Comuna Recea), Călin Borota, Tudor Balmoş, Darian Sabadâş, Cătălin Tutuţa, Andrei Tutuţa, Ionuţ Mureşan (CS Fărcaşa), Marius Feraru, Dan Vasyl (junior, Ucraina) – jucători de câmp.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM