Sport

FOTBAL: Minerul Baia Mare a pierdut primul amical al iernii

marti , 30 ian 2018, ora 14:16       de maramedia.ro       Sport

 Fotbaliștii de la Minerul au pierdut primul amical al iernii împotriva formaţiei de liga a III-a Sănătatea Cluj-Napoca. Liderul seriei Sud a cedat cu scorul de 1-4 confruntarea disputată la sfârșitul săptămânii pe terenul bazei Clujana. 


Singurul gol al echipei pregătite de Dorin Toma şi Cristian Bogdan a fost semnat de una dintre achiziţiile acestei ierni, Ionuţ Mureşan, care a înscris în minutul 90 cu un şut de la 25 m în poarta goală.

Sănătatea a condus cu 2-0 după primele 20 de minute, iar celelalte două reuşite au venit în partea secundă. În lotul echipei băimărene au debutat şi achiziţiile efectuate în pauza competiţională, Ciprian Duruş, Valer Giurgiu, Ionuţ Mureşan, Eduard Juhasz şi Dan Vasyl. Minerul nu i-a avut la dispoziţie pe Gabriel Danciu, Tudor Balmoş şi Călin Borota. În schimb, Dorin Toma a testat şi trei juniori de la grupa A1 al clubului, Raul Prodan, David Murugă şi Roland Pohl.

Minerul va evolua în următorul joc de verificare tot împotriva unei echipe din eşalonul trei, sîmbătă, pe teren propriu, cu Unirea Tăşnad.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM