FOTBAL: Minaur Baia Mare, la un pas de a ajunge campioana Maramureșului, după ce a învins la scor Bradul Vișeu

miercuri , 13 iun 2018, ora 18:19       de sursa: AJF Maramures       Sport

 În prima manșă din play off-ul Ligii a patra, la Vișeu de Sus s-au confruntat echipa din localitate, Bradul, și Minaur Baia Mare. Victoria a revenit campioanei Sudului la scorul de 4-0. Manșa secundă are loc sâmbătă, în Baia Mare.


Bradul Vișeu de Sus este campioana Nordului, terminând turul și returul sezonului 2017/2018 fără înfrângere: 17 victorii și trei egaluri. 90 de goluri au înscris cei de la Bradul, 11 au primit. Minaur Baia Mare a câștigat seria Sud, după un parcurs de 18 victorii, un egal și o înfrângere. Jucătorii Minaurului au înscris 106 goluri, primind 10. 

În prima manșă din play off-ul Ligii a patra, cele două grupări s-au aflat față în față în Vișeu de Sus. Băimărenii s-au impus cu 4-0. 

Potrivit Asociației Județene de Fotbal Maramureș, returul Play Off-ului Ligii a patra este programat pentru sâmbătă, 16 iunie, de la ora 18.00. Meciul se va disputa pe Stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare.

Cea mai bună echipă dintre Bradul și Minaur în urma celor două tururi de play off devine campioana Maramureșului în sezonul 2017/2018 și va merge la barajul de promovare pentru Liga a treia, acolo unde va întâlni campioana Bihorului.
tags: fotbal:, minaur, baia, mare, la, un, pas, de, a, ajunge, campioana, maramureșului, dupa, ce, a, invins, la, scor, bradul, vișeu