Sport

FOTBAL: „Glorii băimărene versus glorii sătmărene”, mâine, la Baia Mare

joi , 18 mai 2017, ora 17:54       de Ionița Ilieș       Sport

 Baia Mare și Satu Mare se vor duela fotbalistic mâine, pe Stadionul ”Viorel Mateianu”, cu prilejul partidei „Glorii băimărene versus glorii sătmărene”, un eveniment inclus în programul ediției a treia a Zilelor Maramureșului. Meciul va începe la ora 17:00.


Este vorba despre un inedit meci de oldboys în care se vor afla față în față două eterne rivale: Baia Mare și Satu Mare. Nu este pentru prima oară când cele două selecționate ale gloriilor de altădată se întâlnesc, în urmă cu doi ani disputându-se un joc similar în Satu Mare. Atunci, după 90 de minute de joc, scorul era egal, victoria revenindu-le băimărenilor în urma loviturilor de departajare. La partida de mâine au fost invitaţi şi foşti componenţi ai Generaţiei Mateianu sau ai FC Baia Mare. Este vorba despre Ioan Condruc, Marin Sabău, Adalbert Rozsnyai, Ioan Mureşan, Gheorghe Tulba, Ioan Cristea şi Hartmut Lang. Intrarea la acest meci va fi liberă și sunt așteptați să participe cât mai mulți suporteri.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii
malatesta
vineri , 19 mai 2017, ora 12:41
Joaca gloriile fotbalului din maramures cu satu mare si faceti reclama la stationul di Bistrita, SA INTELEG CA MECIUL SE JOACA LA BISTRITA
TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Ar trebui să o demită preşedintele Klaus Johannis pe Laura Codruţa Kovesi?
Da
Nu
Nu ştiu-Nu mă interesează

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM