Social

FORȚĂ DE MUNCĂ: Al doilea proiect de selecție și angajare de stewardese din România la compania de aviație KUWAIT AIRWAYS

miercuri , 19 apr 2017, ora 15:57       de MaraMedia       Social

 RSC CONSULTING - Agenţie de plasare a forţei de muncă în străinătate, reprezentantul firmei internaționale de recrutare MECCTI Ltd în România și fondatorul Școlii de stewardese UNIVERSIFLY, anunță că după succesul primului proiect de recrutare și selecție de stewardese pentru compania KUWAIT AIRWAYS organizat în februarie 2017, în data de 21 aprilie 2017 vor pleca la noul noul job primele româncele care au fost selectate și angajate ca stewardese la compania de aviație KUWAIT AIRWAYS.    


De asemenea, o nouă oportunitate de angajare este și organizarea celui de-al doilea proiect de selecție pentru angajarea altor 25 de tinere pe posturi de stewardese/însoţitori de bord la compania de aviaţie KUWAIT AIRWAYS din Kuweit.  Noul eveniment de selecție va avea loc în data de 07 Mai 2017, la Cluj Napoca, la GRAND HOTEL ITALIA, începând cu ora 9 dimineața.   

Compania de aviație KUWAIT AIRWAYS  oferă tinerelor care întrunesc condițiile de angajare, un salariu mediu net lunar de 2.500 USD, care include plata orelor de zbor (salariile nu sunt impozitate), contract de muncă ferm pe o perioadă de 2 ani, cu posibilitate de prelungire, acordarea de prime de escală, gratuitate la training, cazare, masă, uniforme, transport către şi de la locul de muncă, asigurare medicală valabilă oriunde în lume, 30 zile de concediu/an, plus 16 zile libere pentru sărbătorile guvernamentale oferite de Statul Kuwait, precum și alte beneficii.

Cerințele obligatorii pentru candidate sunt: vârsta cuprinsă între 20 - 32 de ani, studii liceale finalizate, fluenţă în cunoașterea limbii engleze (scris și vorbit), aspect plăcut, greutate proporţională cu înălţimea, stare de sănătate bună, înălţime minimă 160 cm. Persoanele interesate să devină stewardese la compania KUWAIT AIRWAYS și să participe la evenimentul de selecție din 07 Mai 2017, de la Cluj Napoca sunt rugate:

- să completeze  formularul   <https://goo.gl/forms/M56nag5aNbQoZ7Bn2> https://goo.gl/forms/M56nag5aNbQoZ7Bn2 și

- să trimită pe adresa de e-mail   <mailto:recrutare@rsc-consulting.ro> recrutare@rsc-consulting.ro, până la data de 4 Mai 2017, următoarele documente:

•  Curriculum Vitae în limba engleză. 


•  O poză full body în format digital 

RSC CONSULTING este fondatorul Școlii de stewardese UNIVERSIFLY acreditată de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română, conform legislației U.E.

în aviație, care a instruit până în prezent peste 720 de tineri, femei și bărbați și este singura organizație de pregătire în aviație din România care oferă și oportunități de angajare de însoțitori de bord. 

RSC CONSULTING a derulat începând cu anul 2013 mai multe evenimente de selecţie pentru companii de aviație, facilitând angajarea a peste 300 de tinere românce la companiile de aviaţie FLYNAS din Arabia Saudia, GULF AIR din Bahrain, OMAN AIR din Oman și KUWAIT AIRWAYS din Kuweit.

Detalii despre evenimentul de selecție pot fi accesate pe  <http://www.universifly.com/ro/pagini/recrutare-kuwait-airways.html> http://www.universifly.com/ro/pagini/recrutare-kuwait-airways.html

KUWAIT AIRWAYS este compania națională a statului Kuweit, a fost înființată în anul 1954, are în dotare 33 de avioane în flotă și zboară către 34 de destinații din Orient, India, Europa, America de Nord și Asia.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Ce părere aveţi sentinţa în procesul lui Liviu Dragnea va fi:
achitare
condamnare cu executare
condamnare cu suspendare

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM