FINANȚARE: Bani pentru lucrări de urgență la amplasamentul unde va funcționa depozitul ecologic din Sîrbi

marti , 15 mai 2018, ora 16:15       de MaraMedia       Economic

 Prin hotărârea pentru aprobarea repartizării sumelor din fondul constituit la dispoziția Consiliului Județean pentru achitarea arieratelor și susținerea programelor și proiectelor de dezvoltare locală și infrastructură s-au alocat noi bani pentru comuna Fărcașa. Resursele financiare vor fi utilizate pentru lucrări necesare finalizării investiției depozitului ecologic de la Sîrbi. 


Consilierii județeni au aprobat repartizarea pentru Fărcașa a sumei de 500.000 de lei prin hotărârea privind achitarea arieratelor provenite din neplata cheltuielilor de funcționare și/sau de capital, în ordinea cronologică a vechimii arieratelor, pentru susținerea programelor de dezvoltare locală și pentru susținerea proiectelor de infrastructură care necesită cofinanțare locală pe anul 2018 reprezentând cote defalcate din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale. Suma de 500.000 de lei a fost direcționată pentru unitatea administrativ-teritorială Fărcașa pentru susținerea, în continuare, a lucrărilor necesare în zona amplasamentului depozitului ecologic de la Sârbi. Alți 500.000 de lei au mai fost alocați de Consiliul Județean acestui UAT, însă din rezerva bugetară, tot pentru lucrări de urgență la amplasamentul unde va funcționa depozitul ecologic construit în cadrul proiectului Sistem de Management Integrat al Deșeurilor. 
tags: finanȚare:, bani, pentru, lucrari, de, urgența, la, amplasamentul, unde, va, funcționa, depozitul, ecologic, din, sirbi