Comunitate

FIȚI CU BĂGARE DE SEAMĂ: Zeci de clădiri cărora le pică tencuiala reprezintă un pericol pentru trecători

miercuri , 14 mar 2018, ora 12:36       de Dana Berci       Comunitate

 Zeci de clădiri din Sighetu Marmației reprezintă un pericol pentru trecători din cauza bucăților de tencuială și a cărămizilor care se desprind de pe fațadele acestora. Și zilele trecute s-a înregistrat un astfel de incident. .


Ca să nu devină victime, unii pietoni spun că sunt mereu atenți când trec pe lângă clădirile vechi, pentru că nu de puține ori s-a întâmplat să cadă tencuiala chiar când treceau prin zonă.

”Cum să nu mă uit, pe aici am trecut mai înainte și a căzut într-adevăr, m-am dus mai încolo spre mașini. Cum să nu fie periculos, dacă îți pică în cap ce ne facem? Ar trebui să se ia măsuri și să se repare, eu așa cred, fiecare ar trebui să repare”, a spus o femeie.

”Totdeauana sunt atent la treburi de astea pentru că s-a mai întâmplat. Mi nu mi s-a întâmplat, dar i s-a întâmplat unei persoane din fața mea. Este periculos, depinde ce cade. Sunt multe clădiri de astea. Ar trebui să se ia multe măsuri, dar nu se îngrijește nimeni”, a precizat un sighetean.

”Ar trebui reparate, sunt clădiri vechi aici în Sighet și trebuie reparte, se cere”, a adăugat un bărbat.

Oamenii  mai spun că bucăți de tencuială de pe fațadele mai multor clădiri din centrul orașului stau să cadă, însă nimeni nu ia măsuri.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM