Eveniment

FESTIVALUL CASTANELOR: Încă trei zile de distracție și concerte

joi , 12 oct 2017, ora 16:51       de Oana Dulf       Eveniment

 Centrul vechi al municipiului Baia Mare s-a închis. Cu excepția riveranilor, de azi până duminică noaptea, circulația în zona istorică a municipiului reședință de județ este restricționată. Asta din pricina Festivalului Castanelor, care în acest an se desfășoară pe parcursul mai multor zile și în mai multe locații. În acest weekend, toate evenimentele sunt concentrate în zona Centrului vechi. 


În centrul istoric al municipiului Baia Mare se lucrează de zor. Comercianții se instalează pentru ultimele trei zile ale Festivalului Castanelor. Se pregătește iluminatul ornamental specific, iar traficul a fost restricționat. În perioada 13-15 octombrie, în cele trei piețe din Centrul Vechi vor avea loc acțiuni și spectacole pentru toate vârstele. 

”În Piața Păcii vom elibera spațiul de mașini și vom avea un parc de distracții pentru copii, în special cu gonflabile. Vor fi peste 20-30 de gonflabile chiar în zona aceea, vom amenaja o scenă pentru tot felul de spectacole dar spectacolul principal va fi cu Ella Bella sâmbătă. Duminică vom avea un spectacol în Piața Cetății cu șlagărele românești ale anilor 80 - Alexandru Jula, Cătălin Crișan, Mircea Baniciu și alți artiști îndrăgiți de către români”, a anunțat primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș. 

Punctul forte al evenimentului, din perspectivă artistică, va fi începând de vineri seara, la scena din Piața Libertății. 

”Vom începe în fiecare seară cu una sau două formații locale pentru că trebuie să promovăm tot ceea ce înseamnă talent local, dar vom avea și Dirty Shirt împreună cu Ansamblul Transilvania, un moment pe care îl vor avea la scena mare, Elena Gheorghe, Hara, Adda, Vunk și BUG Mafia. Eu am o piesă care mie îmi place foarte mult și nu am vrut să o duc în zona șlagărelor românești, a anilor 80, e o piesă care a fost updatată / modificată anul trecut sau acum doi ani, e piesa aceea cu mare albastră, așa că l-am adus pe Daniel Iordăchioaie pe care l-am invitat să cânte pentru plăcerea invitaților în seara de vineri”, a mai precizat edilul băimărean. 

Sâmbătă seara, la scena din Piața Libertății, pe lângă trupe locale vor mai concerta Andreea Bănică, Vescan, Lidia Buble, Zdob și Zdub și DJ. 

”Duminică, șlagăre românești în Piața Cetății începând cu ora 15:00, iar tot duminică, de la ora 18:00, vom avea Nicoleta Nucă, Puya și La Familia, Direcția 5 și Modern Talking cu cunoscutul artist Thomas Anders. Așa vom încheia seara, respectiv Festivalul Castanelor 2017”, a mai precizat Cătălin Cherecheș. 

Sâmbătă, la ora 22:00, cei prezenți la Festivalul Castanelor se vor putea bucura de un spectacol de artificii. 

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM