Comunitate

FĂRĂ APĂ: Vezi unde se întrerupe furnizarea apei miercuri, 11 iulie

marti , 10 iul 2018, ora 15:46       de Maramedia       Comunitate

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/LDl8rwJcL_k" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe> Societatea Vital anunță consumatorii că furnizarea apei va fi întreruptă miercuri, 11 iulie, pe mai multe străzi din Baia Mare.


Miercuri pe străzile Ciocârliei și Traian Vuia din Baia Mare va fi sistată furnizarea apei începând cu ora 09:00 din cauza unor lucrări de reparații la branșament. Reluarea furnizării acesteia se va face începând cu ora 14:00. Și pe străzile Horea nr.46, 46A, 46B, 46C și Electrolizei nr.6 va fi întreruptă furnizarea apei în intervalul orar 09:00-14:00 pentru executarea lucrărilor de cuplare branșament. 

Reprezentanții societății Vital au precizat că întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor lucrări de modernizare și reabilitare la rețeaua de distribuție a apei potabile. Chiar dacă aceste lucrări crează disconfort locuitorilor din zonă, ele sunt necesare pentru îmbunătățirea serviciilor oferite și pentru a asigura locuitorilor accesul la apă potabilă și la sistemul de canalizare.

 

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM