Stiri

FĂGĂDUIELI ȘI ATÂT: Rezolvarea problemelor de pe străzile Mocăniței și Mociar a rămas la stadiul de promisiune

joi , 14 iun 2018, ora 13:18       de Dana Berci       Stiri

 Problemele de pe străzile Mocăniței și Mociar care trebuiau să se rezolve în urmă cu câteva luni au rămas aceleași. Deși reprezentații administrației locale spuneau la acea vreme că vor încerca să găsească soluții pentru probleme sighetenilor care locuiesc în această zonă, până acum nu s-au luat măsuri în acest sens.


În luna martie câțiva localnici au atras atenția administrației locale că din această zonă a orașului lipsește iluminatul stradal, dar și asfaltul. În plus gropile care apar pe drum nu sunt astupate nici măcar cu pietriș. Oamenii s-au plâns și de faptul că nu beneficiază de un mijloc de transport în comun. Deocamdată niciuna dintre aceste probleme nu a fost rezolvată.

”Nu s-a reparat absolut nimic, vedeți vreun bec pe aici? Am semnalat 4 probleme, iluminatul stradal, drumul, probleme cu gunoaiele și transportul. Nimic nu s-a făcut. Seara se circulă foarte greu, mai mult cu taxi, sunt oameni care merg la servici pe jos, este periculos, cum să nu fie, că umblă animale sălbatice”, a precizat un localnic.

 Oamenii mărturisesc că și-au pierdut speranța că le vor fi soluționate problemele.

”În zadar mergem să spunem, în zonă sunt în jur de 20-30 de copii, la școală merg pe jos, cu bicicleta, care cum pot, e foarte greu. În primul rând ar trebui să se repare drumul, dar și iluminatul public, toate sunt importante”, a adăugat bărbatul.

Oamenii mai spun că în lipsa iluminatului stradal zona a devenit una periculoasă.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM