Economic

FACILITĂȚI: Cei care au restanțe la taxe de anul trecut încă mai pot plăti fără majorări de întârziere

marti , 27 mar 2018, ora 14:05       de Dana Berci       Economic

 Cetățenii care la data de 31 decembrie 2017 aveau restanțe la taxele locale pot să le plătească și să beneficize de scurtirea majorărilor de întârziere. Ultima zi în care sighetenii pot avea parte de aceste facilități este 30 martie.


Până acum un număr mare de persoane și-au plătit restanțele pentru a beneficia de aceste scutiri.

”Scutirile de majorări se aplică pentru cei care au restanțe la 31.12 2017. Acele persoane pot încă să beneficieze de această scutire de majorări de întârziere de 100% dacă vin până vineri, 30 martie, să își achite restanța. Din ianuarie și până acum, la nivelul municipiului Sighetu Marmației au beneficiat de scutirea majorărilor de întârziere 400 de persoane”, a explicat Tamara Vasiliu Calogherato, directorul Direcției Venituri din cadrul Primăriei Sighet.

Pentru a le permite cetățenilor să își plătească dările și să beneficieze de aceste facilități, vineri Direcția Venituri va avea program special.

”Îi așteptăm pe cei care vor să vină în următoarea săptămână să își clarifice situația și pentru a veni în sprijinul cetățenilor, vineri 30 martie programul la Direcția Venituri va fi până la ora 16:00. Vineri încă pot să își achite restanțele, să depună cererea ca să poată să beneficieze de scutirea de majorări de întârziere”, a adăugat directorul Direcției Venituri din cadrul Primăriei Sighet.

 În 30 martie programul la Direcția Venituri din cadrul Primăriei Sighet va fi până la ora 16:00 atât pentru inspectori, cât și pentru casierie.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM